Alles wat je nodig hebt voor een ride!

Kom eens langs in de winkel. 

In de winkel hebben we een exclusieve selectie

Motorkleding

Schepers Motor Design biedt u een collectie van motorkleding.

Bij Schepers Motor Design zijn exclusieve merken voor Zuid-Limburg verkrijgbaar. Topkwaliteit met de nieuwste technieken en materialen, waarbij comfort, veiligheid en gebruiksgemak op een zeer hoog niveau staan. In de winkel hebben we een kleine exclusieve selectie. Bent u op zoek naar iets speciaals? Kom dan even langs in de winkel, want we hebben mooie brochures van diverse merken.

Kom bijvoorbeeld eens langs in de winkel voor de motorjeans!

Zo hebben we de merken:

 • IXS
 • Daytona
 • 100%
 • GrandCanyon Bike Collection
 • Stylmartin
Schepers Motoren Design -
Schepers motoren design - Grand Canyon
Schepers motoren design - IXS
Schepers motoren design - Daytona
Schepers motoren design - Stylmartin

SMD Products

Onder de naam SMD-products presenteert Schepers Motoren Design speciaal door ons ontwikkelde aluminium- en carbon-onderdelen. Deze onderdelen worden speciaal op maat en naar specifieke wensen van de klant geproduceerd.

Zo produceert Schepers Motoren Design:

 • Aluminium gefreesde zijstandaard
  In originele lengte, korter of juist verlengd óf volledig instelbaar.
 • Aluminium gefreesde T-stukken en balhoofdplaten.
  Zéér exclusief, op maat en naar eigen wensen geproduceerd.
 • Carbon onderdelen o.a. zij- en blokdeksels, huggers, spatborden enz.
  Licht, sterk en met een exclusieve uitstraling!
 • RVS uitlaatsteun/tasbeugel/lampbevestiging

Heeft u interesse in maatwerkonderdelen? Neem even contact met ons op of rij langs!

Schepers Motoren Design -

Zadels

Bij Schepers Motoren Design kunt u terecht om een standaard zadel volledig te laten aanpassen in comfort en ( indien gewenst ) in design. Ons team past zadels aan voor bijna alle motoren en types.

Comfort aanpassing voor o.a. doorzitten op lange afstanden, rug- en stuitbeenklachten, of gewoon om makkelijker met de voeten aan de grond te komen. Design aanpassing niet alleen in model, maar ook in structuur en kleur van het overtrek-materiaal.

Schepers Motoren Design gebruikt hierbij alleen de beste kwaliteit materialen.

Ook kan Schepers Motoren Design een volledig nieuw en speciaal zadel maken voor bv. een scrambler, café-racer of Bobber ombouw. Wij starten de opbouw van het zadel dan vanaf een aangeleverde of ook door ons op maat gemaakte bodemplaat. Dan volgt de schuim opbouw en modellering van het zadel. Als laatste wordt het over-trek materiaal en style van stiksel samen met u bepaald. Zo kan Schepers Motoren Design samen met u ieder gewenst zadel maken, met een mooie en unieke styling én het beste comfort!

Heeft u interesse om een speciaal zadel door ons te laten maken, kom dan even langs bij ons op de zaak. Ons team laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is met uw zadel of de mogelijkheden voor uw project! Uiteraard kunnen wij een standaard zadel ook alleen voorzien van een nieuwe overtrek in origineel design.

Bij al onze zadels garanderen wij u meer rijplezier!

Bekijk onze zadels

Schepers Motoren Design -

Helmen

Schepers Motoren Design biedt helmen van Arai, Bell en Premier aan. Merken die eigenlijk geen introductie behoeven. Deze helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd. En dankzij innovatieve technologie zal die voorsprong in de komende jaren alleen maar verder uitgebreid worden.

Graag wijzen wij u er op dat de aankoop van een helm echt iets is om tijd voor te nemen. Ons team kan uitgebreid advies geven over welke helm nu het meest geschikt is voor u als persoon. Het aanmeten van een helm gaat gepaard met goed advies over de materialen, de pasvorm en de veiligheidsaspecten rond een helm. Schepers Motoren Design biedt een speciale selectie uit het assortiment aan. Heeft u iets speciaals gezien? Neem dan contact met ons op of kom gewoon even aan bij ons op de zaak.

Schepers Motoren Design - Premier Helmets
Schepers Motoren Design - Bell Helmets
Schepers Motoren Design - Arai Helmets