Kies voor goed onderhoud

Het zorgt voor behoud van waarde!

En natuurlijk het belangrijkste: Veiligheid. 

Onderhoud & reparatie.

Bij Schepers Motor Design ben je verzekerd van professionele onderhouds- en reparatiediensten. In de professionele werkplaats van Schepers Motor Design kunt u vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring met zowel moderne als klassieke motoren. U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud en vrijwel alle voorkomende werkzaamheden aan hoofdzakelijk Japanse motoren vanaf 1970 tot nu. Alle onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd volgens specificaties van de fabrikant. Uw motor wordt op alle aangegeven aandachtspunten zorgvuldig nagekeken, uiteraard rekening houdend met opmerkingen en / of speciale wensen van de klant.

Door onze nauwe samenwerking met diverse exclusief dealers, blijven de motorspecialisten van Schepers Motor Design op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ons team voert ook eventuele fabrieksmodificaties uit. In onze werkplaats worden uitsluitend producten van de beste kwaliteit gebruikt. Dit betekent dat Schepers Motoren over het algemeen alleen originele onderdelen gebruikt. Indien niet gekozen wordt originele onderdelen, dan gebruikt ons team aftermarket producten van een hoog kwaliteitsniveau. Wij blijven keer op keer op zoek naar producten van de beste kwaliteit voor een aannemelijke prijs.

Schepers Motoren Design heeft o.a. de volgende merken in het assortiment: Putilone, Hiflo, Tsubaki, D.I.D., Lucas/TRW, Nissin, Brembo, NGK, Yuasa, Hella. Ook beschikken wij over speciale- en tuning-onderdelen. Binnen onze werkplaats wordt gewerkt met speciaal gereedschap van Sonic. Schepers Motor Design is voornamelijk gespecialiseerd in Japanse merkfietsen.

Wist u dat wij ook een haal- en brengservice hebben?

Schepers Motoren Design -

Motormakelaar

Schepers Motor Design biedt de mogelijkheid om via motorfietsbemiddeling uw motor te verkopen. Dit gaat als volgt:

Eerst wordt uw motor optisch en technisch beoordeeld om samen tot een reële prijs te komen. Vervolgens maakt ons team een overeenkomst waarin de volgende voorwaarden zijn opgenomen:

 • de motor dient in technisch goede staat ter verkoop te worden aangeboden
 • u als eigenaar stemt wel of niet in met eventuele proefritten
 • u als eigenaar draagt zorg voor betaling van motorrijtuigenbelasting en de motorfietsverzekering
 • de eigen verkoopactiviteiten dienen te worden gestaakt
 • de bindende verkoopprijs die Schepers Motoren Design bij verkoop aan u als eigenaar zal voldoen
 • de bemiddelingsovereenkomst wordt aangegaan voor een bepaalde tijd

Voor deze bemiddeling brengen wij geen kosten in rekening. Dus wat zijn uw voordelen:

 • geen advertentiekosten
 • geen vreemde mensen aan huis
 • afgesproken verkoopprijs
 • direct geld en vrijwaring bij verkoop motorfiets
 • geen inruil- en/of financieringsproblemen
 • snellere verkoop door presentatie aan potentiële klanten door vakmensen van Schepers Motoren Design

Dit totaalpakket levert u een zorgeloze en gemakkelijke manier om uw motor te verkopen.

Schepers Motoren Design -

Aankoopkeuring

Schepers Motor Design biedt de diensten van de Aankoop- en garantie afloopkeuring aan. Om het risico bij het kopen van een gebruikte motor bij een particulier zo laag mogelijk te houden, kunt u gebruik maken van onze aankoop-keuring. Bij deze keuring wordt de aangeboden motorfiets aan de hand van een checklist grondig onderzocht. Schepers Motoren Design biedt een uitgebreid advies over het benodigde onderhoud en eventuele andere kosten of reparaties die bij deze motor op korte termijn aan de orde zijn. Hierbij probeert ons team ook antwoord te geven of de motor altijd bij de voorgeschreven intervallen zijn onderhoud heeft gehad, de kilometerstand aannemelijk is en of er mogelijke schades in het verleden zijn geweest. Als laatste geven wij ook een advies omtrent de vraagprijs van de aangeboden motor. Deze keuring kunt u laten uitvoeren voor voornamelijk de Japanse motoren van 1970 tot nu. Als u een gebruikte motor bij een onafhankelijke motorzaak of merkdealer wilt aanschaffen, met of zonder garantie, kunt u gebruik maken van onze professionele aankoopkeuring.

Mede door een geringe tweedehands voorraad en 20 jaar ervaring in de motorbranche zijn wij het motorbedrijf bij uitstek voor een grondige en objectieve aankoopkeuring inclusief aanschaf-prijs advies.

Prijs van deze aankoopkeuring is vanaf 47,50 euro (afhankelijk van merk/bouwjaar en kilometerstand). Heeft de aangeboden motor periodiek onderhoud nodig of moet er op korte termijn iets gerepareerd worden, dan kan Schepers Motoren Design deze werkzaamheden vakkundig uitvoeren. Bovendien worden dan de kosten van de aankoopkeuring geheel of gedeeltelijk met de uit te voeren werkzaamheden verrekend. Zit er garantie op de aangeboden motor, dan heeft u recht op een garantie afloop-keuring. Dit houdt in dat Schepers Motor Design op het einde van de garantieperiode, voor een speciaal tarief, deze motor nogmaals op alle aandachtspunten naloopt om na te gaan of er in deze garantieperiode nog gebreken zijn opgetreden die nog verholpen zouden moeten worden.

Schepers Motoren Design -

Haal- en brengservice

Bij Schepers Motor Design kunt u het hele jaar door gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw motor wordt indien gewenst door ons opgehaald met onze professionele bedrijfsbus, of dit nu om reparatie, periodiek onderhoud, lekke band, ombouw of schade gaat, een telefoontje is genoeg om een afspraak te maken om uw motor op te laten halen.

Kortom Schepers Motor Design staat u altijd bij met haal- en brengservice!

In de winter periode ( oktober tot maart ) kunt u zelfs geheel gratis gebruikt maken van onze haal- en brengservice voor uw motor, waar u ook woont in Nederland, België of Duitsland! Deze service is onderdeel van ons "motorfiets winter-arrangement". ( ondertussen reeds zeer geliefd bij onze klanten ).

Laat ons ervoor zorgen dat u motor tijdens de wintermaanden in top conditie blijft en direct start klaar staat voor het komende motorseizoen en profiteer bovendien van een gereduceerd uurtarief in onze werkplaats en gratis stabilisatie- en reinigings- toevoeging aan het brandstofsysteem van uw motor. Maak dus vanaf oktober snel een afspraak voor ons winter-arrangement en wij halen uw motor op, geven hem zijn benodigde onderhoud en brengen hem uiteraard netjes weer terug. Mocht u tevens nog een nieuwe voor- en/of achterband nodig hebben, monteren wij graag het juiste merk en type band tegen een scherpe prijs!

Schepers Motoren Design -

Schade en taxatie

De afgelopen 15 jaar heeft Schepers Motor Design zich verder gespecialiseerd in schade-taxatie's en schade- herstelwerkzaamheden. Bij schade kan ons team alles uit handen nemen, van taxatie en reparatie tot de financiële afwikkeling.

Heeft u schade aan uw motor of wilt u uw motor laten taxeren, neem dan even contact met ons op. Schepers Motor Design begeleidt u bij de verdere afhandeling van deze vaak toch al nare ervaring.

Schepers Motoren Design -

Zoekopdracht

Verder is het ook mogelijk bij Schepers Motor Design een zoekopdracht te plaatsen voor een aan te schaffen motorfiets. Wij werken samen met een geselecteerd gezelschap van motorfietshandelaren. Door dit netwerk is er een ruim aanbod aan motoren met een zéér goede prijs/kwaliteits-verhouding. Zoek je een bepaalde motor of heb je een speciale wens, neem dan per e-mail info@motorendesign.nl even contact op.

Schepers Motoren Design -